اهمیت لینک سازی در فروم ها
لینک ساختن در فروم ها و انجمن ها به گفته مقاله فعالیت در فروم ها یکی از روش های کلاه سیاه لینک سازی است، به دلیل این که ما به دست خودمان لینک می سازیم! اما این مدل لینک سازی یک اختلاف اساسی با دیگر مدل های لینک بیلدینگ دارد و آن این است که خیلی ساده تر می توان آن را طبیعی اهمیت داد.لینک سازی در فروم ها به چند علت برای ما مهم است :
- در هر فروم شما می توانید به ۳ شیوه لینک سازی کنید.
- از بیشتر انجمن ها می توانید بک لینک های دو فالو بگیرید.
- اندازه بیشتری فروم وجود دارند و حدودا یک منبع بی پایان برای لینک بیلدینگ هستند!
به همین علت سفارش می کنم که این عنوان را جدی بگیرید و این مقاله فعالیت در فروم ها را تا پایان بخوانید، به دلیل که می خواهم موارد زیادی به شما آموزش بدهم.
مدل ها شیوه های لینک سازی در انجمن ها
به طور اساسی شما ۳ شیوه برای لینک ساختن در فروم ها و انجمن ها پیش روی خود دارید :
۱- به ثبت رساندن پروفایل بک لینک :
بیشتر انجمن ها به مخاطبان این اجازه را می دهند تا در پروفایل کاربری خود، لینک سایتشان را به ثبت برسانند . این لینک بیشتر به طور دو فالو بوده و می تواند برای شما مهم باشد.ولی دقت کنید که صرفا گرفتن پروفایل بک لینک از انجمن ها نمی تواند اهمیت و اعتبار زیادی برای سایت شما بیاورد.
۲- ثبت رساندن بک لینک در امضا :
می توانم بیان کنیم در ۹۹% فروم ها، این امکان به مخاطبان داده می شود تا امضای فردی داشته باشند.امضا به مدلی است که هر پست و یا کامنتی بگذارید، به طور خودکار امضای شما در پایان آن پست درج می شود. حال شما می توانید در امضای خود لینک قرار بدهید و به این صورت هر پستی که می گذارید، یک بک لینک برای شما به ثبت برسد .
ما در مقاله فعالیت در فروم ها این شیوه را سفارش نمی کنم، به ۲ علت :
- بک لینک به یک صفحه ویژه و با یک انکرتکست ویژه در چند نقطه متفاوت یک سایت تکرار می شود!
- احتمال دارد بک لینک شما به عنوان تاپیک در ارتباط نباشد.
در نتیجه اگر می خواهید به دنبال راه وب مستر خاکستری باشید، مایلند بیخیال این یک مورد شوید.
۳- ثبت رساندن بک لینک در تاپیک ها :
مناسب ترین و اثرگذار ترین شیوه برای لینک سازی در فروم ها، لینک سازی در تاپیک های متفاوت از راه کامنت گذاشتن می باشد.شما می توانید در تاپیک های در ارتباط با حیطه کاری خودتان کار کنید، کامنت بگذارید و به وب سایت خود لینک بدهید. همینطور می توانید خودتان یک تاپیک درست کنید و لینک بگیرید.
البته این عنوان وابسته به قوانین فروم ها مختلف است ولی نگران نباشید، انجمن به اندازه لازم در مقطع وب وجود دارد ! موارد قابل دقت برای لینک سازی در فروم ها :
- انجمن مناسب انجمنی است که لینک های آن تمام آن ها بواسطه گوگل قابل شناسایی و ایندکس باشد.پس توجه کنید به گفته مقاله فعالیت در فروم ها که لینک های بخش اکانت و امضاء شما به واسطه گوگل ایندکس می شوند.اگر اینگونه نیست آن انجمن را ترک کنید.
- در لینک سختن در فروم ها خیلی توجه کنید و تلاش نکنید بطور همیشگی به یک پیج لینک دهید و تلاش کنید کمتر از لغات کلیدی معین و پر اهمیت خود استفاده کنید تا بواسطه گوگل به عنوان یک آسیب شناخته نشوید.
- تلاش کنید بعد از ساختن اکانت در یک انجمن و جای دادن لینک خودتان در آن به یکدفعه آن را ترک نکنید و در طی بازهای زمانی متفاوت آن را بروز کنید.
- لینک سازی در بخش امضا کاربر می تواند خیلی حساس باشد به دلیل اینکه درصورت کار بیشتر شما در انجمن سبب می شود لینک های بیشتری از شما در آن سایت پخش گردد و این به معنی که در دام SPAM گرفتار شدن!!
- تلاش نکنید به گفته مقاله فعالیت در فروم ها یک شبه در همه انجمن هایی که می شناسید اکانت درست کنید به دلیل اینکه با این کار سایت شما به یکدفعه تعداد بیشتری بک لینک دریافت می کند که این عنوان از دید گوگل مشکوک است.
- زمان لینک ساختن در پست ها دقت کنید که برخلاف اصول آن فروم عمل نکنید به دلیل اینکه احتمال دارد اکانت شما بلاک شود!ما را در فعالیت در فروم ها همراهی نمایید.
- لینک سازی در فروم ها می تواند اثرگذاری بیشتری داشته باشد اگر در انجمن ها و عناوین در ارتباط با سایت شما باشد. به گفته مقاله فعالیت در فروم ها پس تلاش کنید به دنبال درست کردن لینک در انجمن هایی باشید که با عنوان سایت شما یکسان داشته باشند.
مفهوم لغت forum چیست
فروم طبق گفته مقاله فعالیت در فروم ها در زبان فارسی به مفهوم مکان مجمع عمومی، انجمن های گفتگو و … بیان می شود که در اینترنت مفهوم یک محل مجمع عمومی هست که هر فرد از هرجای جهان می تواند در یک فروم مورد منظور خود عضو شده و با اعضای دیگر این فروم در هر زمینه ای مایل باشد می تواند که تبادل اطلاعات کند!
در فروم یا تالار گفتگو همواره مدیران اصلی سایت یک سری قسمت هایی با عنوان معین درتالار های گفتگو ایجاد و معین می کند که اعضا و کاربران فروم بتوانند بطور مرتب و منظم تر در عنوان های مدنظرشان اطلاعات، تجربیات و … خود را معنا کند و به اشتراک بگذارند!
مدل های فروم : فروم ها به 3 بخش بندی تقسیم می شوند که دارای موارد زیر در مقاله فعالیت در فروم ها می شود :
- v فروم های عمومی
- v فروم های حرفه ای
- v فروم های عمومی و حرفه ای
فروم های حرفه ای دارای انجمن هایی در موارد بخصوص هستند مانند فروم p30world که تنها به کامپیوتر و موبایل مختص می شود که یک فروم حرفه ای کامپیوتر به شمار می رود.اما فروم های عمومی دارای عناوین و بحث هایی متفاوت در همه حیطه های مختلف و مجاز ولی فروم های عمومی و حرفه ای دارای هر دو عناوین می باشد.
برای ایکه بهتر بفهمید در مقاله فعالیت در فروم ها ، فروم چیه هست و چه راهبردی دارد فروم رو با چت مقایسه می کنیم تا به اصول و کابرد فروم بطور کامل آشنا بشوید : در هر فرومی قسمت های متفاوتی وجود داره که آن ها را از هم جدا می کند مانند قسمت گرافیک – سخت افزار – موبایل و… همان طوری که در چت هم روم های متفاوتی وجود دارد.
هر فرد بنا به علاقه و آگاهی هایی که دنبال اش است یا می خواهد در اختیار دیگران جای بدهد یک قسمت در فروم ها را انتخاب می کند ! همواره در این قسمت یه پرسش مطرح می شود و هر فردی که بلد باشد به آن پاسخ می دهد و یک موضوع راه می افتد که می توانیم از عقیده های همدیگر به کار ببریم.
اختلاف اصلی فروم با چت
همانطور که اطلاع دارید در مقاله فعالیت در فروم ها در فضا چت همه چیز آنلاین است. به این معنی که شما نوشته هایی که پیش از ورود شما نوشته شده است را نمی تونید بخوانید ،ولی در فروم ها شما می توانید همه نوشته های قبل و بعد از ورود خودتان را مطالعه کنید .به عناوین جدیدی که شما در هر با قسمت باز می کنید در لغت به معنی تاپیک گفته می شود.
زمانی کاربری از فروم خارج می شود همه تاپیک هایی که ندیده است برای او ذخیره می شود و پس از رجوع کردن مجدد به فروم با زدن کلید عناوین جدید می تواند همه تاپیک ها را مشاهده کند .پس در نتیجه پرسش یا عنوان شما را همه اعضای سایت تماشا می کنند.ولی در چت این مدل نیست!
اختلاف اصلی و عمده چت با فروم این هست در مقاله فعالیت در فروم ها که چت بیشتر” بی محتواست مگر با مقصود باشد ،ولی فروم ها بسته به مدل آن ها می توانند بطور کامل با محتوا و حتی مرجع آگاهی هم باشند.بطور کلی فروم یا تالار گفتگو یکی از مناسب ترین ابزار اینترنت برای آموختن در هر حیطه ای است.
به دلیل این که از همه جهان اشخاصی با اطلاعات زیاد و کم در مورد عناوین متفاوت در یکجا جمع می شوند و آگاهی های خودشان را به اشتراک می گذارند.
قوانین فروم : در فروم یا انجمن های گفتگو یک بخشی از قوانین اساسی مطرح می شود که تمام آن ها موظف به رعایت هستند، چه کاربری که لحظه ای از عضو شدن او می گذرد چه مدیران فروم!همچنین که در هر جامعه ای قوانینی برای همه افراد تعریف شده که همه وظیفه به رعایت این قوانین هستند .
در هر فروم کاربران نسبت به کار ها ، قابلیت و آگاهیهاشون بخش بندی می شوند و درجاتی را از جهت مدیر کل فروم می گیرند.مانند درجات کاربردی :کاربر فعال، مدیر بخش. سرپرست ، مدیر ارشد ، مدیر کل و غیرهبه این صورت یا مدل نامگذاری این درجات در هر فروم وابسته به مدل فعالیت و توانایی مدیران و کاربران معین می شود.
که از روی این درجات به سادگی می توان طبق بیان مقاله فعالیت در فروم ها متوجه شود که هر فردی چه وظیفه ای را در این فروم یا جامعه ی مجازی دارا هستند.با سئو تهران همراه باشید…
شماره تماس و ارتباط در تلگرام و واتساپ
09367511706
“شما می توانید ما را در شبکه های اجتماعی Facebook ،Telegram و instagram دنبال کنید“
- ۹۹/۱۲/۰۴